Dancing In The Rain
Thread Topic: Dancing In The Rain
-
Υπάρχουν περισστερα απ ένα είδη θανάτου.
-
υτοί: Είσαι τσο ριμος για την ηλικία σου!
Εγ: Ευχαριστ, είναι το τραμα του να είμαι υπεθυνος για την ευημερία των αγαπημένων μου απ μικρή ηλικία. -
Σχεδν ποτέ δεν χρησιμοποι τη λέξη "τραμα" ταν αναφέρομαι στον εαυτ μου, επειδή ανησυχ τι μπορεί να είναι ασέβεια προς εκείνους που έχουν βισει μεγαλτερο τραμα.
-
Μοιάζει πολ με το πς δεν αποκαλ ποτέ τον εαυτ μου «ανάπηρο», παρλο που είμαι τεχνικά, γιατί υπάρχουν άτομα με μεγαλτερες αναπηρίες απ τη δική μου.
-
λλά η αλήθεια είναι τι πληγθηκα και πληγθηκα. υτά τα πράγματα με πλήγωσαν ταν ήμουν ακμη παιδί και δεν μπορ να ξαναγίνω ο ίδιος άνθρωπος.
-
:(
You ok? -
I'm alright, just working through some things and feeling a little anxious. No need to worry about me I'll be fine, thank you for droppin by
-
Storm will pass
-
Ο τρπος που η GTQ σφάζει τον λληνα είναι τραγικς και αστείος
-
πλά έκανα ένα λάθος
-
Να ελπίζω τι δεν θα επιστρέψει για να με δαγκσει
-
Θέλω μνο να κλάψω μερικές φορές
-
Boy I am so tired of being sad. I'm gonna be happy right now because I deserve to be happy
-
Maybe deserve isn't the right word, earned isn't quite right either. But I'd like to be happy so that's what I'm going to do
-
Yknow that feeling where you want to share abt something but you have the realization that nobody cares what you think? Yeah
Post a reply as a guest or Log In
REMEMBER:
- Do not harass or insult other people. Treat others how you'd like to be treated.
View all 10 forum rules
- Do not harass or insult other people. Treat others how you'd like to be treated.
View all 10 forum rules