Standing Here, I Realize
- Locked by Carri04 on Mar 18, '22 4:05pmReason: Owners Request
Thread Topic: Standing Here, I Realize
-
All I wanted was their affection and support...
-
God, why did you do this to me?
Why did you create me?
Am I just your sick entertainment?
You love watching every moment of my pain, don't you?
Why would you ever do this? -
Please don't keep me on this earth for torment. Send me straight to hell if that's what you think I deserve.
-
I probably shouldn't have eaten that giant cookie at this time of night, but who f---ing cares?
-
Now I lay me down to sleep,
I pray the Lord my soul to keep,
If I shall die before I wake,
I pray the Lord my soul to take. -
I feel like everyone and everything is all fake. No one ever cared. Not even me. It's all an illusion of sympathy and concern. No one really cares, not even myself.
-
Look at you. You're going so far downhill.
But that's all they wanted. That's all they were waiting for. -
I hate my life. I hate being here. I just want this to be over.
-
My head and tooth and heart hurt, so yeah. This is great.
-
I'm hurt and furious and can't shut up.
-
Nobody wants to hear this.
Nobody wants to see this.
Just shut up. -
Yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai Yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai Yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai Yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai Yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai Yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai Yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai Yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai Yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai Yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai Yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai Yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai yametai
-
Watashi wa koko ni irubekide wa nakattanode
-
Sos---e tabun watashi wa kibun ga yoku narudeshou... Kokode wa arimasen.
-
I'm thinking.
What are you thinking?
....
This thread is locked, therefore no new posts can be made.